Dit tilt jouw huwelijksceremonie of afscheidsceremonie naar een hoger niveau

Of het nu om jullie huwelijksceremonie of een afscheidsceremonie gaat, het is van toepassing op beide momenten. En laat ons maar meteen met de deur in huis vallen.

Wat niet mag ontbreken op jullie ceremonie is muziek. Al moeten we onszelf meteen verbeteren, want het gaat niet enkel om muziek. Als je ’t ons vraagt, en dat kunnen onze koppels en families beamen, is hét element dat absoluut niet mag ontbreken in jullie ceremonie LIVE MUZIEK.

Dus… trek dat budget uit voor die live muzikant, zanger(es) of band. En dat zeggen we niet omdat we zelf zo houden van een goed optreden of een intiem live concert. Nee, we zeggen dat because we care. We genuinely care about the most important moment of your day or a beautiful celebration of life, and we want it to be nothing less than perfect, mind blowing and heart touching. 

5 redenen om een muzikant in te huren voor je huwelijksceremonie of afscheidsceremonie

  • Voor een ceremonie heb je sowieso een micro nodig voor de spreker(s). De muzikant brengt sowieso zijn eigen geluidsversterking en micro mee. Stem dus even met hem/haar af of jouw sprekers mogen gebruik maken van zijn/haar materiaal (meestal is dat geen enkel probleem). Twee vliegen in één klap.
  • Muziek live gebracht of een plaatje draaien, is een wereld van verschil. Bij een live muzikant blijven jullie gasten geboeid kijken en luisteren, terwijl bij een plaatje jullie genodigden gaan schuifelen, fluisteren, naar hun gsm grijpen, etc. En poef! Bye bye magie.
  • Ga je trouwen, maar sta je eigenlijk niet graag in de belangstelling, dan is een muzikant dé way to go. Tijdens jullie gekozen nummers trekt het optreden van de muzikant even de aandacht van jullie weg. Een fijn moment dus om zelf even iets te zeggen tegen elkaar zonder dat al die ogen op jullie gericht zijn. Goed meegenomen, toch?!
  • Misschien kozen jullie ruigere rocknummers in jullie ceremonie? Of zijn de muziekstukken te lang of net te kort. Een live muzikant past ze voor jullie aan, een muziekinstallatie kan dat niet.
  • Last but not least: Jullie favoriete nummers live gebracht, zorgt voor puur kippenvel. Live muziek tilt het moment naar een hoger niveau. Eén die niet te evenaren is.

Wat kost een live muzikant op jullie huwelijksceremonie of afscheidsceremonie?

Een live muzikant hoeft niet altijd wat te kosten. Kijk even in jullie vrienden- of familiekring. Misschien ken je wel iemand die een instrument speelt of kan zingen?

Ken je niemand? Geen nood! Er zijn verschillende muzikanten die met plezier jullie ceremonie komen opluisteren. En net zoals alles heb je ze in verschillende maten en gewichten. De prijs voor een live muzikant kan sterk variëren, van 350 Euro tot 2000 Euro. Doorgaans is een band duurder dan een solo muzikant, omdat er meerdere artiesten zijn, maar laat je dat niet tegenhouden om ook die optie te overwegen. Kijk vooral wat bij jullie past.

Gaan jullie trouwen of nemen jullie afscheid en zijn jullie nog op zoek naar een muzikant die perfect aansluit bij jullie stijl? Vraag hier naar onze favorieten, we bezorgen ze met plezier!

SHARE