TROUWEN

JULLIE HUWELIJKSCEREMONIE

- jullie verhaal - 

 

Trouwen -of dat nu en plein public of in intieme kring is- doe je niet elke dag. Integendeel. Als het mee zit (en daar geloof ik rotsvast in) doe je dat maar één keer. Trouwen is dus zonder twijfel één van de belangrijkste gebeurtenissen in jullie leven en heeft recht op een bijzondere dag. Én meer nog op een uniek moment.

Het moment waarop jullie 'JA' zeggen aan elkaar.

 

We vieren de liefde en het leven en we vieren jullie. Want daar gaat het vandaag om. We blikken terug op jullie verhaal, kijken vooruit naar jullie toekomst. We vieren van samen, voor altijd. Met twee, of met vier of met… We vieren het met de mensen die we graag zien en dat we ze nog lang mogen zien. We vieren van ‘Ja Ik wil’ en van ‘Forever yours’. En we doen dat op jullie manier.

 

Zijn jullie op zoek naar een ceremoniespreker die JULLIE VERHAAL vertelt: PUUR, NO-NONSENSE, met af en toe EEN KNIPOOG en waar er ook EEN TRAAN mag worden weggepinkt. Een huwelijksceremonie doordrongen van jullie eigenheid, die nog lang blijft nazinderen bij jullie gasten?

Stuur me dan zeker een berichtje.

1706-B496 kopie.jpg

VOOR EEN ONVERGETELIJK MOMENT

- download hier mijn e-book -

Na 5 jaar huwelijksceremonies te mogen bouwen en begeleiden, en verhalen te mogen vangen, ben ik meer dan ooit overtuigd van de kracht van dit persoonlijk en intiem moment. Elk huwelijk is uniek en elke ceremonie is dat ook. Toch kan ik na al die ceremonies, al die verhalen, al die liefde, al die koppels, al die blije blikken, die tranen van ontroering, ... zeggen wat zeker niet mag ontbreken in jullie ceremonie. Ik schreef er een e-book over, helemaal gratis te downloaden. Hier zo: 

1706-B537.jpg

MIJN VISIE & MISSIE

Ceremonies, of in het Engels (zoals dat zo mooi klinkt) 'the rite of passage' bestaan al sinds mensenheugenis. Ze geven betekenis aan de belangrijke overgangsfases in iemands leven.

Trouwen is één van die belangrijke momenten en een eeuwenoude traditie. Trouwen is jullie verbinden met het hart en dat willen tonen aan de wereld. Het is een uiting van de waarde die jullie hechten aan elkaar, aan jullie relatie, aan wat jullie samenbracht en -houdt en aan dat wat jullie in de toekomst willen scheppen. Al velen zijn het jullie voorgegaan. En toch is geen één huwelijk aan elkaar gelijk

 

Het feest van de liefde is zoveel meer dan 'yes I do'. Het is het vieren van het leven; van verhalen die jullie delen en brachten tot waar jullie nu staan.

 

Het is niet enkel het kiezen voor elkaar, maar het is vooral de 'waarom' en de 'waardoor' en ja... ook de 'desondanks'. Net dat maakt jullie pact zo eigen, zo bijzonder, zo anders dan de ander. 

Daarom creëer ik elke ceremonie startend met een leeg blad en een luisterend oor. Los van voorgekauwde structuren of routine. Ver weg van standaard teksten of een handleiding. Want niets van dat is wat het leven inhoudt.

 

Een op maat geschreven moment, doordrongen van wie jullie zijn, met selectief uitgekozen anekdotes, de belangrijkste fragmenten uit jullie leven up till now en met ruimte voor jullie vrienden en familie, die op deze dag niet mogen ontbreken.

 

Het gaat om wie jullie zijn geworden, voor en door elkaar. En wat jullie voor elkaar betekenen, in de grote en -vooral ook- in de kleine dingen. Dát is jullie unieke verhaal. Your tale as a couple, filled with lifetime memories and dreams about lots to come. 

 

Het is mijn betrachting om de kracht van ceremonies niet verloren te laten gaan, maar juist nieuw leven te geven. Ceremonies die vorm geven aan dat wat er in het leven toe doet. Ceremonies die stilstaan bij de kern van de zaak, de essentie. Ceremonies die authentiek en soulful zijn, net als wij. 

Email

info@quinta-essentia.be

Telefoon

0472 87 93 95

Social media

  • Instagram
  • Facebook
LogoMark.jpg

Adres

Vinusakker 85

2950 Kapellen

(Vanuit het noorden

van Antwerpen

reis ik overal naartoe)

BTW BE0667 912 405

© 2020 Sanne Umans, All rights reserved | Disclaimer & Privacy