JULLIE HUWELIJKSCEREMONIE

- jullie verhaal - 

 

Trouwen -of dat nu en plein public of in intieme kring is- doe je niet elke dag. Integendeel. Als het mee zit (en daar geloof ik rotsvast in) doe je dat maar één keer. Trouwen is dus zonder twijfel één van de belangrijkste gebeurtenissen in jullie leven en heeft recht op een bijzondere dag. Én meer nog op een uniek moment.

Het moment waarop jullie 'JA' zeggen aan elkaar.

 

We vieren de liefde en het leven en we vieren jullie. Want daar gaat het vandaag om. We blikken terug op jullie verhaal, kijken vooruit naar jullie toekomst. We vieren van samen, voor altijd. Met twee, of met vier of met… We vieren het met de mensen die we graag zien en dat we ze nog lang mogen zien. We vieren van ‘Ja Ik wil’ en van ‘Forever yours’. En we doen dat op jullie manier.

 

Zijn jullie op zoek naar een ceremoniespreker die JULLIE VERHAAL vertelt: PUUR, NO-NONSENSE, met af en toe EEN KNIPOOG en waar er ook EEN TRAAN mag worden weggepinkt. Een huwelijksceremonie doordrongen van jullie eigenheid, die nog lang blijft nazinderen bij jullie gasten?

Stuur me dan zeker een berichtje.

SOME DAYS ARE 'ONCE IN A LIFETIME'

TO PRESERVE THE MAGIC OF THEM.

MAKE IT WORTHWHILE.

MIJN VISIE & MISSIE

Ceremonies, of in het Engels (zoals dat zo mooi klinkt) 'the rite of passage' bestaan al sinds mensenheugenis. Ze geven betekenis aan de belangrijke overgangsfases in iemands leven.

Trouwen is één van die belangrijke momenten en een eeuwenoude traditie. Trouwen is jullie verbinden met het hart en dat willen tonen aan de wereld. Het is een uiting van de waarde die jullie hechten aan elkaar, aan jullie relatie, aan wat jullie samenbracht en -houdt en aan dat wat jullie in de toekomst willen scheppen. Al velen zijn het jullie voorgegaan. En toch is geen één huwelijk aan elkaar gelijk

 

Het feest van de liefde is zoveel meer dan 'yes I do'. Het is het vieren van het leven; van verhalen die jullie delen en brachten tot waar jullie nu staan.

 

Het is niet enkel het kiezen voor elkaar, maar het is vooral de 'waarom' en de 'waardoor' en ja... ook de 'desondanks'. Net dat maakt jullie pact zo eigen, zo bijzonder, zo anders dan de ander. 

Daarom creëer ik elke ceremonie startend met een leeg blad en een luisterend oor. Los van voorgekauwde structuren of routine. Ver weg van standaard teksten of een handleiding. Want niets van dat is wat het leven inhoudt.

 

Een op maat geschreven moment, doordrongen van wie jullie zijn, met selectief uitgekozen anekdotes, de belangrijkste fragmenten uit jullie leven up till now en met ruimte voor jullie vrienden en familie, die op deze dag niet mogen ontbreken.

 

Het gaat om wie jullie zijn geworden, voor en door elkaar. En wat jullie voor elkaar betekenen, in de grote en -vooral ook- in de kleine dingen. Dát is jullie unieke verhaal. Your tale as a couple, filled with lifetime memories and dreams about lots to come. 

 

Het is mijn betrachting om de kracht van ceremonies niet verloren te laten gaan, maar juist nieuw leven te geven. Ceremonies die vorm geven aan dat wat er in het leven toe doet. Ceremonies die stilstaan bij de kern van de zaak, de essentie. Ceremonies die authentiek en soulful zijn, net als wij. 

Email

info@quinta-essentia.be

Telefoon

0472 87 93 95

Social media

  • Instagram
  • Facebook
LogoMark.jpg

Het leven kunnen we niet vangen,

maar onze verhalen wel.

Alle rechten voorbehouden © 2020 Sanne Umans