Wedding_M&B-506.jpg

TROUWEN

JULLIE HUWELIJKSCEREMONIE

  jullie  verhaal 

Trouwen -of dat nu en plein public of in intieme kring is- doe je niet elke dag. Integendeel. Als het mee zit (en daar geloof ik rotsvast in) doe je dat maar één keer. Trouwen is dus zonder twijfel één van de belangrijkste gebeurtenissen in jullie leven en heeft recht op een bijzondere dag. Én meer nog op een uniek moment.

Het moment waarop jullie 'JA' zeggen aan elkaar.

 

We vieren de liefde en het leven en we vieren jullie. Want daar gaat het vandaag om. We blikken terug op jullie verhaal, kijken vooruit naar jullie toekomst. We vieren van samen, voor altijd. Met twee, of met vier of met… We vieren het met de mensen die we graag zien en dat we ze nog lang mogen zien. We vieren van ‘Ja Ik wil’ en van ‘Forever yours’. En wij doen dat het liefst van al op jullie manier.

 

Zijn jullie op zoek naar een ceremoniespreker die JULLIE VERHAAL vertelt: PUUR, NO-NONSENSE, met af en toe EEN KNIPOOG en waar er ook EEN TRAAN mag worden weggepinkt. Een huwelijksceremonie doordrongen van jullie eigenheid, die nog lang blijft nazinderen bij jullie gasten? Stuur me dan zeker een berichtje.

Wedding_M&B-389.jpg
Wedding_M&B-509.jpg

De 6 ingrediënten voor een onvergetelijke huwelijksceremonie

Al 5 jaar bouwt Quinta Essentia persoonlijke huwelijksceremonies. Dat wij overtuigd zijn van de kracht van deze momenten, moeten we jullie niet vertellen. En hoewel er al zovelen jullie zijn voorgegaan, toch is elk huwelijk uniek. Jullie ceremonie is – samen met jullie trouwkostuum – puur maatwerk. Hiervoor bestaat geen one-size-fits-all. Of toch geen die jullie zal passen. Met Quinta Essentia gaan wij voor niets minder dan een moment dat jullie zit als gegoten. Dus, pasklare antwoorden hebben wij niet. Want elk product – al noemen wij het liever 'elke ervaring' – die wij afleveren, is anders. 

We kunnen jullie wel op weg helpen. Want alleen met de juiste ingrediënten maak je een overheerlijk recept. 

WOORDEN RECHT NAAR ONS HART

Michelle & Bart

Sanne, bedankt om onze dag naar een hoger niveau te tillen. Zonder jou was ons dit niet gelukt. Wij zijn zo blij dat we jou hebben leren kennen. Je bent niet alleen een krak in wat je doet, je bent ook een hele fijne, warme persoon.