QUINTA ESSENTIA ZOEKT!

Quinta Essentia, dat ben ik: Sanne. Al 5 jaar creëer ik persoonlijke ceremonies en sta ik op de belangrijkste momenten in het leven vooraan, met een micro in mijn hand. Op die intieme momenten getuige mogen zijn, is een eer; een privilege. Het is moeilijk in woorden te omschrijven wat het met me doet. Maar het raakt me, telkens weer opnieuw.

 

Al ontmoet ik vaak nieuwe mensen en wandel ik een stukje met hen mee, ceremoniespreker zijn is af en toe ook best eenzaam. Onbewust kruipen verhalen onder mijn huid, en stappen emoties bij me in de auto wanneer ik na een ceremonie terug naar huis rijd. 

 

Daarom wil ik de passie voor verbindende en betekenisvolle ceremonies, die ik Quinta Essentia doopte, in de toekomst graag met iemand delen. Een gelijkgestemde die zin heeft om samen met mij zo'n momenten te creëeren. Ik zoek dus niet zomaar een collega, maar een partner; een metgezel; een compagnon de route.

 

 

Ik zoek iemand…

 

- waarmee het klikt (ja, dat is mijn prioriteit nummer één)

- die graag met me wil samenwerken. (Dat is een must ;))

- die dolgraag de belangrijkste momenten, rond liefde en afscheid nemen, in het leven wil vormgeven.

- die een boontje heeft voor taal;

- die graag luistert, schrijft en vertelt. Kortom, iemand die stem geeft aan wie sprakeloos is,

van vreugde of verdriet.

 

 

Lees je dit en denk je: Da’s iets voor mij!’,

laat het me dan zeker weten.

 

Hoe doe je dat?

 

Mail me op info@quinta-essentia.be en vertel iets over jou (ik leer je graag kennen!), over de foto van jezelf die je mee stuurt (een verhaal, anekdote, over je gezin, je geliefde, je huisdier, ... eender wat - ik ben nieuwsgierig), en waarom je graag deel wil uitmaken van Quinta Essentia.

 

 

Ik kijk er naar uit!

 

Lieve groetjes,

Sanne

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest

0472 87 93 95

© 2021 Sanne Umans, All rights reserved | Disclaimer & Privacy