Wedding_M&B-507.jpg

TESTIMONIALS

WHY I DO WHAT I DO

en wat mij sprakeloos maakt...

Wedding_M&B-389.jpg

Michelle & Bart

"Sanne, bedankt om onze dag naar een hoger niveau te tillen. Zonder jou was ons dit niet gelukt. Wij zijn zo blij dat we jou hebben leren kennen. Je bent niet alleen een krak in wat je doet, je bent ook een hele fijne, warme persoon."

Valerie & Clint

 

"Toen we gingen trouwen ging het vlot met beslissingen nemen; de zaal, de fotograaf, geen kerkelijke dienst maar een eigen ceremonie, catering, genodigden, ... 

Bij het invullen van elk onderdeel begrepen we pas hoe belangrijk we die ceremonie vonden. Iemand vinden die ons verhaal met de juiste woorden kon vertellen. Niet saai, niet voorgekauwd of dezelfde versjes als op een ander huwelijk, maar echt iets persoonlijk, anders dan de andere, ons verhaal! We moesten dus op zoek naar iemand die van authenticiteit en geen copy paste hield, iemand oprecht en puur! 

En W A U W!!! 

Sanne, echt oprecht willen we je bedanken om ons afgelegd parcours zo prachtig met woorden, met een lach en een traan, op onze ceremonie te vertellen. We zaten net als onze gasten gekluisterd aan je lippen! Nooit gedacht dat ons liefdesleven zo een boeiend verhaal kon zijn :). Wat jij kan is uniek, goochelen met woorden om elk gevoel, elke belevenis juist te verwoorden! 

Een massa aan complimentjes heb ik na de ceremonie gekregen, en nee niet voor mijn kleed, wel voor het vinden van zo een oprecht persoon als jij die van onze ceremonie iets unieks heeft gemaakt!"

1706-B495 kopie.jpg
Huwelijksceremonie13.jpg

Tess & Bram

"Hoe jij aan de hand van een diepgaand interview, zo’n volledig, samenhangend geheel hebt geschreven. Het was precies of je onze relatie mee beleefd heeft. De hele inhoud klopte, tot in elk detail. Hoe je uit ons verhaal — en wij zijn al heel lang samen (+10 jaar) — de juiste zaken uitkoos om te vertellen en hier telkens de juiste snaar mee wist te raken... Dat doet niemand je na. Jouw rustige en aangename manier van vertellen, jouw humoristische manier van schrijven en persoonlijke aanpak, dat was voor ons alles wat we zochten."

Julie & Jurgen

"Je bezorgde ons één van de mooiste dagen uit ons leven. Onze ceremonie was persoonlijke, intieme en liefdevol. Bij de gedachten alleen al krijg ik terug tranen in m'n ogen. Ook de organisatie van onze dag heb je tot in de puntjes verzorgd. Er was werkelijk niets waar we ons zorgen over moesten maken."

IMG_0170.JPG
Huwelijksceremonie8.jpg

Sofie & Christof

 

"Er hing die dag wat in de lucht. Ik kan niet zeggen wat, maar het bezorgde ons kippenvel op de best mogelijke manier. Onze trouwdag was er één boordevol emoties, met als hoogtepunt onze ceremonie. Een stralend zonnige lentedag, een toplocatie, muziek die ontroerde, de mooiste mensen rondom ons en Sanne die iedereen meenam doorheen ons verhaal. De mooiste herinneringen kwamen naar boven en iedereen werd gedurende een uur meegesleept doorheen dit alles.

Wat er die dag zeker in de lucht hing was liefde, veel liefde, maar ook verdriet. En Sanne wist al deze emoties in een verhaal te gieten dat niemand onberoerd liet. De manier waarop zij dit alles deed is onbeschrijfelijk. Hoeveel verdriet er die dag ook in de lucht hing, zij zorgde ervoor dat dit op de mooiste manier een plaats kreeg tussen al de liefde en iedereen met een hartverwarmend gevoel uit de ceremonie kwam. 

 

Of we onze trouwgelofte ooit zullen hernieuwen weten we nog niet, maar als we het doen zal het sowieso in de aanwezigheid van Sanne zijn!"