Coming soon!

THE WEDDING CEREMONY BIBLE

Achter de schermen werken we nog hard verder, maar laat alvast je mailadres hier achter en we houden je als eerste op de hoogte van de lancering. En… voor de early birds voorzien we een leuk extraatje!

 

We vertellen je welke volgorde je best aanhoudt, hoe je een sterk welkomstwoord schrijft, hoe je gastsprekers aankondigt en muziek verwerkt, waar de geloften en de ringen komen, hoe je moeilijke momenten verwoord, een in memoriam inbouwt en zoveel meer.

Alle info is verzamelt in één online platform met video's waarin we je stap voor stap uitleggen hoe je een ceremonie opbouwt, zowel organisatorisch als inhoudelijk. Een handboek met de juiste vragen dat jullie inspireert en op weg zet bij het schrijven van de ceremonie.

Concrete tips zodat de gasten van begin tot einde geboeid blijven, ...

Een handige checklist en advies voor de ceremoniespreker op de dag zelf.

Ook de gastsprekers zijn we niet vergeten. Voor hen voorzien we een handleiding die hen helpt bij het schrijven en brengen van hun speech + de 10 do's & don'ts.

Het bruidspaar geven we een houvast bij het schrijven van hun geloften.

Schrijf je hier in om als eerste op de hoogte te blijven wanneer we de ultieme leidraad om je eigen huwelijksceremonie te creëren, lanceren!