VALÉRIE & CLINT

Valérie vroeg me of ik hun ceremonie wou leiden. En daarop zei ik uiteraard volmondig ja. Zonder enige twijfel wou ik hun verhaal schrijven.  Ze keek me echter bedenkelijk aan. Ik denk dat ze me niet wilde teleurstellen en me daarom verwittigde: ‘Maar veel valt er niet te schrijven hoor Sanne. Ons verhaal is niet zo bijzonder.’

 

Je moet weten: Ik heb de eer om deze twee mensen van heel dicht bij te mogen kennen en hun relatie te zien evolueren. Maar het hele verhaal… daar had ik toch een opfrissing voor nodig. Dus vroeg ik hen -elk apart- de pieren uit hun neus. En dat verhaal, dat niet zo bijzonder was, bleek eentje waar heel het universum zijn krachten heeft onder gezet. Zeer subtiel en bij terugblik stond vandaag al heel lang in de sterren geschreven. 

 

Van total strangers tot hij haar contactpersoon. Van collega’s en elkaars concurrent tot lovebirds en zakenpartners. Van willesnilles moeten samenwerken tot onafscheidelijk zijn. Van ‘enkel maar nen toffe’ en ‘she’s way out of my league’ tot man en vrouw. Een duo dat als geen ander SAMEN - in de grote letters - het leven induikt; door alle woelige watertjes zwemt en hun grootste dromen najaagt. 

Kei hard werken, af en toe genieten, de beste dingen in het leven naar waarde schatten, bouwen aan een toekomst en aan betekenisvolle vriendschappen én onwijs goeie herinneringen maken. This is the sum up van twee mensen die er alles uit halen wat erin zit. Uit het leven en de liefde.

Valérie en Clint kozen voor Live muziek. Het werd Ellis die met haar piano en haar loep zuiveren stem de ceremonie naar een hoger niveau tilde. Haar versie van 'het beste wat ik ooit had' van Marco Borsato blijft me na drie jaar en verschillende huwelijken later nog altijd bij. 

Locatie: KAS - Kunst Aan de Stroom / Fotograaf: Wesley Nulens / Bloemist: Degroote Bloemen / Live muziek: Ellis Grace Wilson

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest

0472 87 93 95

© 2021 Sanne Umans, All rights reserved | Disclaimer & Privacy