VALÉRIE & LUK

‘Niemand mocht iets tekort komen’, zeiden Valérie en Luk tijdens onze eerste ontmoeting. En zo kreeg iedereen bij aankomst home made ice tea voor de dorst en een glaasje  Champagne voor de gezelligheid.

 

In het bos van de wolven, onder een strakke helderwitte tent mocht ik iedereen welkom heten. Zelfs iemand die zich nog niet had laten zien aan de wereld. Want hun lieve ‘little junior’, die toen nog vertoefde onder mama’s grote hart, was er toen ook al bij. En net zoals wij werd hij getuige van één van de beste dingen die het leven in petto heeft. 

 

 

Het verhaal van Valérie en Luk was in het prille begin geen reeks van hiphoihappyjoy-momentjes, maar één van ingrijpende keuzes; van gebroken harten die wel wat lijm konden gebruiken en van levenslessen om u tegen te zeggen. Eén van voorzichtig aftasten; van niet durven voelen, van beredeneren en overpeinzen, van op kousenvoeten naar elkaar toe sluipen tot nooit meer willen loslaten. 

 

Ja, hun ontmoeting deed de aarde een beetje beven. Wat volgde waren stijle hellingen en diepe dalen. En dat laatste mag je best letterlijk nemen. Ze stonden op een tweesprong van wegen, met sneeuw en beklimmingen aan de ene kant, met groene grassen en mooi aangelegde wandelpaden aan de andere kant. ZIJ koos, met hem aan haar zijde, voor de minst betreden. En dat maakte alle verschil.

Locatie: Wolvenbos / Fotograaf: Niccola / Live muziek: Jan Kerckhofs

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest

0472 87 93 95

© 2021 Sanne Umans, All rights reserved | Disclaimer & Privacy